četrtek, 22. januar 2015

Inspiracija? Povsod. In zdaj?

"Kja je inspiracija?
Z besedo opisujemo tako samo izkušnjo kot tisto, kar jo sproži, pa tudi posledice inspirativnega doživetja (nekaj konkretnega, kar ustvarimo oziroma naredimo)."

Sama inspiracijo iščem in vidim  povsod. V monotonih dneh najraje stopim na Ljubljanske ulice, prepolne ljudi. Tam vidiš in najdeš vse. Doma potem samo povežeš nitke in opa !

Nova objava napisana, jo objavim danes? 
Oh ne, ura je že 3.00. 
Bom jutri.
Jutri.
Jutri.
Jutri.
In vsak naslednji dan je ... Jutri.

Včasih ure hitijo tako hitro, da je dan takoj naokoli. Komaj se zavemo, pa je že naslednji teden, mesec. 

December.
Mesec, ki se vsako leto prevrti najhitreje. Vsi zgroženi že sredi novembra opazujemo kako trgovski centri, naše ulice in domovi dobivajo tisti praznični predih, ki je vsako leto nekoliko bolj brez občutka ... S fantom sva se za sprehod po osvetljeni Ljubljani dogovarjala celi mesec. Ja, čas je šel mimo naju in lučk tokrat nisma videla. 
Pa kaj.
Otroško veselje ob božiču je že zdavnaj minilo. Tako ostaja le lepa navada po čudoviti večerji z najdražjimi. Tudi tokrat ni bilo nič drugače.
In potem?
Jah, decembra je bilo konec in smo že v 2015.

Januar.
Začetek razprodaj, gneče v trgovinah in tako je pred mano še en mesec ko sem na poti med službo in stanovanjem.
Tako kot december, tudi razprodaje niso več to kar so bile. Včasih sem z veseljem vse dni skakala po trgovinah, pomerjala in kupovala stvari. Tokrat raje zavijem do Cool Housa, kupim kakšno dobroto, ponavadi so to škampi, zrezek tune ali lososa in z največjih nasmehom šibam domov, da si s fantom narediva spet eno noro kulinarično razvajanje.

No, ne rečem. Enkrat sem celo zavila v H&M in Zaro. Enkrat!

Tako gre tudi januar h koncu ...

Ne pozabite me spremljati na Instagramu ->  staasha
in facebooku -> Not so skinny genes

Ni komentarjev:

Objavite komentar