petek, 05. junij 2015

Sun care MARMELADA /Afrodita

Kot že veste sem velika oboževalka Afroditine kozmetike, uporabljam tako njihove kreme za obraz, čiščenje obraza, kot gele za prhanje, ki so resnično moji najljubši.

No, kot pri vsaki znamki, me tudi pri Afroditi ne more vse navdušit.
Pred dnevi sem v Mercatorju kupila njihovo novo Sun care MARMELADO. Samoporjavitvenih krem ne uporabljam, saj z njimi niti nimam namena mazati celo telo. Mi je pa všeč, če imajo vsaj moje bele noge malo barve. Ker je bila krema še dodatno znižana za nekaj evrov sem jo seveda kupila.

Pri Afroditi pravijo:
MARMELADA pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačne zagorele polti ter ji podarja čudovit lest. Dragocena naravna olja kožo izdatno hranijo in vlažijo. Ne zagotavlja UV-zaščite. Pred sončenjem jo v izdatnem sloju nanesete na želene predele kože. Izdelek ni primeren za otroško, občutljivo in zelo svetlo kožo.


Prvi nanos sem nanesla zjutraj po tuširanju. Tekstura, ki bolj spominja na maslo kot kremo se tako ni in ni hotela vpiti. Dobro, pogrnila sem brisačo čez kavč, dala klimo na ful in brala knjigo naprej. Ko je bil že čas za kosilo so bile moje noge še vedno popolnoma mastne, niti sledu o tem da bi se krema vpila. Tako sem celi dan pazila kako in kam se usedem, kaj mam na sebi in zvečer vsa žalostna ugotovila, da to nekako ne bo šlo. Ker nisem želela že prvi dan odnehat sem se drugi dan ponovno namazala. Ponovi vajo, namažem noge, malo počakam in grem na teraso. Dopoldne na terasi, izpostavljanju sončnih žarkov in spet nič. Moje noge so bile mastne in grozne, vse kar je šlo mimo mene se je kot magnet prijelo nama. Tako sem popolnoma obupana šla pod tuš, uporabila hitro narejen domač piling in upala, da bom vse to čim bolj odstranila iz kože.Takole.
Moja koža v teh dveh dneh ni dobila niti procenta videza zagorelosti, krema se mi sploh ni vpila in tudi s tuširanjem ter pilingom je šlo vse skupaj bolj slabo dol. Danes sledu o kremi več ni, noge sem si pa raje namazala s hranljivim mlekom za telo Jojobinega olja.

5 komentarjev:

 1. Tudi sama imam namen kupiti to Marmelado. Ampak kakor si jaz razlagam,... uporabljaš jo, kadar se sončiš in se tako namažeš PRED sončenjem. Mogoče zato ni imelo takšnega učinka, kot ga obljubljajo. Joj, zdaj si me šele spravila v dilemo, kupiti ali ne kupiti :D

  OdgovoriIzbriši
 2. to NI krema za samoporjavitev... to je krema za sončenje, samo da je brez zaščitnega faktorja, je za hitrejšo porjavitev. Preberte navodila!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. PRED SONČENJEM!! jo v izdatnem sloju nanesete na želene predele kože. Izdelek ni primeren za otroško, občutljivo in zelo svetlo kožo.

  OdgovoriIzbriši
 4. stvar deluje, samo uporabljati jo je treba znati (:

  OdgovoriIzbriši
 5. EJEJEJ :) jaz bi zbrisala ta članek na tvojem mestu...

  OdgovoriIzbriši