torek, 01. april 2014

Najljubše tega meseca: Marec


Afrodita -> Jojobin oljni gel za prhanje in Jojobino hranljivo mleko za telo
Jojobino olje za prhat uporabljam že kar nekaj časa, v zimskih oziroma bolj mrzlih dneh je to v moji kopalnici nepogrešljivo. Koža na določenih delih mojega telesa je takrat še posebej suha in potrebna posebne nega. Sploh noge so pri meni v mrzlih dneh zelo občutljive. Odkar uporabljam oljni gel in hranljivo mleko za telo se je stanje zelo izboljšalo. Seveda pa prihranim tudi pri dodatnih minutkah pod prho, saj lahko jojobin oljni gel uporabim tudi za mokro britje nog namesto ostalih pen in krem.
Hranljivo mleko za telo me je prepričalo že pri prvem nanosu saj se takoj opazi, da je dejansko hranljivo mleko in ne "navadno" odišavljeno mleko, ki ga ponavadi za takšen denar dobiš pri drugih ponudnikih.
Po odlični negi je moja koža dobro nahranjena in gladka, brez pekočega občutka po britju in nanosu mleka za telo. 

Medex -> Elanosol
Balzam za ustnice s propolisom, medom in čebeljim voskom in zaščitnim faktorjem 15 kar je v teh sončnih dneh več kot dobrodošlo. Moje ustnice so po uporabi mehke in negovane. Izdelek, ki ga moram imeti vedno pri sebi saj so  moje ustnice že same po sebi dehidrirane in suhe.
Brez posebnega vonja, včasih malo hladilen občutek.

Alverde -> Handbutter
Balzam za roke in ob nohtno kožico v posodici z nežnim vonjem vrtnic. Načeloma raje posegam po tubah saj mi je veliko lažje kremo le stisniti ven, kot pa s prsti vrtat po njej. Vendar me je s temi lušnimi rožicami na embalaži takoj prepričala.
Nakup je bil več kot odličen, saj je bila moja boga ob nohtna kožica že po nekaj nanosih bolj mehka. Pekočega občutka ob nanosu ni bilo tako, da sem s kremo zelo zadovoljna.

Depend -> GeLlack
Laki, ki se sušijo pod UV lučko in so dejansko obstojni. Kuham, perem, ... in na koncu vsa vesela ugotovim, da je lak še vedno brezhiben na mojih nohtih.
Zdrži mi tudi do 3teden, vendar do takrat dobim že živčni zlom zaradi izrastka. Razen če si naredim francosko manikuro oziroma so moji nohti polakirani le z brez barvnim lakom.
Nohti se po pravilni odstranitvi laka ne uničijo.
Sem pa pred časom z veseljem ugotovila, da so v DMju povečali izbiro barvnik odtenkov tako, da se je tudi moja zbirka povečala.
Trenutno vsa vesela hodim okoli s temno viola-pink nohti.


2 komentarja:

  1. U, deluju korisno! Mogla bih da probam neke od njih.
    Videla sam tvoj outfit post - odlično izgledaš. :* Pratimo se? :)

    http://fashion-shell.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši