torek, 28. januar 2014

50 odtenkov ČRNE

Zadnje čase imam tisto "ta črno" bolezen. 

Saj veste ... vedno ko grem v trgovino pogledujem po lepih stvareh, živahnih barvah, ki kar vabijo da jih oblečemo in v njih preživimo mavrični dan. Ko pohitim v garderobo z vsemi temi mavričnimi barvami se ustrašim same sebe. Ne vem, ali je to zaradi letnega časa, te megle ki nam vsak dan "polepša" jutro. Na hitro odhitim iz garderobe in med vsemi temi modeli, ki sem jih poskusila poiščem mojo barvo. Črno. In tako se nakup zaključi. V vrečki nekaj majčk, hlače in moje počutje je kar hitro boljše. In potem kombiniram. Črno majico, črne hlače, črni blazer, jopco ali jaknico, da pa vse skupaj poživim pa še zeleno Adidasovo torbico brez katere težko zapustim dom. Edino kar je na meni v barvah so nohti. Ponavadi sicer tudi črni, vendar jih zelo rada oblečem v zeleno, modro, rumeno ali kakšno drugo mavrično barvo. 
In pa seveda šal. 
Brez mojega maroško rjavega šala grem v teh dneh težko kam. Starost pri njemu ni ovira, da me vsak dan znova zelo dobro greje.Ko hodim po ulicah ugotavljam, da verjetno nisem edina s to boleznijo. Mimo mene švigajo blond glave, pa rdeče in rjave, vmes še kakšna oranžna in pa seveda črne.
 In oblečeni?  V črno, seveda.

Smešno,a ne?


 Mavrica ima ogromno barv. Pa še vedno večina posega prav po črni.

1 komentar:

  1. Jaz kar nekaj časa nisem bila ljubiteljica črne, zadnje čase pa kupujem le še črne ali temno modre stvari. Verjetno zaradi letnega časa. Poleti bom verjetno spet pri pastelnih barvah. :)

    OdgovoriIzbriši