nedelja, 04. avgust 2013

Obsedenost števelika 2.

Že lani poleti so moje roke in noge krasile razne barve tako imenovanih gelish lakov. Saj veste, tistih, ki naj bi držali nekaj več kot navadni. Lani sem uporabljala LCN, z njimi sem bila zadovoljna. Čeprav se mi je vedno en noht kar hitro "odluščil", kasneje sem ugotovila da sem nohte pred nanašanjem laka premalo razmastila.


Pred tremi tedni mi je prijateljica pokazala GeLack od Depend, ki so cenovno po moje mnenju ZELO dostopni. Prvo sem si naredila neko francosko manikiro, ter dodala malo roza pikic. Držala mi je cele tri tedne, kar me je naravnost navdušilo. Že res da so mi vmes nohti rastli zelo hitro, ali pa sem imela le takšen občutek, vendar ... treba je bilo menjati lak.

Odstranjevanje le tega je bila naravna katastrofa. Čeprav sem uporabila tako imenov odstranjevalec, ni šlo dol skoraj nič. Na srečo imam nohte nasploh dost močne, tako da jih močno piljenje ni veliko poškodovalo. Vseeno, sem bila nad tem zelo razočarana.

Čeprav me nikoli ne boste videli imeti naravno barvo nohtov, na barve sem čisto nora je bila moja tokratnja izbira črna. Seveda. Nosila sem jo celo zimo, očitno bo tudi nadaljevanje poletja črno :)

Z rezultatom sem seveda navdušena. 3 komentarji:

 1. Če še slučajno nisi pogruntala, najboljše da si jih odstraniš z foljo :) odstranjevalec na vato, vato na noht pa foljo gor za 15 min :) in gre lak z lahkoto dol :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaa, sem potem kar hitro pogruntala kako to gre :) In sem še vedno kar navdušena nad uporabo :) Katere gel lake pa ti uporabljaš? :)

   Izbriši
  2. Tudi te Depend, so res super! Mi zdržijo 3 tedne, potem pa tak morem odstranit kr mi nohti preveč zrastejo :) Edino izbira barv bi lahko bila boljša, čeprav so zdaj v DMu pred časem nove dobili.

   Izbriši